эээээээээээээээ

 АЛЛАГЬДИ ЗАЗ ГАНВА ЧИРВАЛ ВА КЬАТ!УН
КРАР АВА .,ЗУН ЗАХЪ Ч!АЛАХ ЖЕЗВАЧИР,
ИМ БАХТ Я ЖАЛ ВИРИ КРАР ЧИР ТАХЬУН,
ГЬАМИША.ЗАЗ СА ВУЧ ЯТ!АНИ ,ЖЕЗВА ЧИР,

Ганват1ани аллагьди фагьум,кьат1ун
Крар ава зун захъ ч1алах жезвачир.
Им бахт я Жал вири крар чир тахьун
Вилик финвай са вуч ят1ани ,жезва чир.

Ч1улав Къизил,хайи чилин накьвар зи
Вуч зурба я ,багьавал вин къиметдин.
Куьн жагъуриз къекъвезва мад,накъвар зи
Катиз тахьай ,къармахрикай  кьисметдин.

Чир тахьайла къадир ч1улав къизилдин,
Йифиз-юкъуз агатда вав дертни -гъам.
Зайифарда гьалар рик1ин гуьгуьлдин
Дуьньяда,виридалай багьа язва ам.

Къиметдик квай багьа къизил гадарна./
Къураба хьун ,ят1а яраб жедай  кар.
Руьгьди рик1яй тахсир крар квадарна.
Зин накъвари михьзават1а гунагьар.


Рецензии