Останнiй день зими... I бiльше вже не буде

Останній день зими... І більше вже не буде
ні завірюх прудких, ні білих хуртовин.
І так, як я, в цю мить, по всій Вкраїні люди
чекають – про тепло – омріяних новин...

І хтось – отак, як я, старанно пише віршик –
про те, як жде тепло, про те, що сонця жде.
І, може, як і я, він про любов напише.
Бо ж навесні любов – то діло молоде...

І навіть як на мить вернеться завірюха,
у березні її не вбоїмося ми,
бо в кожному із нас – весняна сила духу,
тож усміхнімось ми в останній день зими...


Рецензии
Прекрасное произведение!!!
С благодарностью за чудесное настроение от прочтения,

Сантиния   28.02.2017 19:52     Заявить о нарушении
С благодарностью!!

Миклош Форма   28.02.2017 20:21   Заявить о нарушении