Весь свiт стаe слiпим, глухим, нiмим

Весь світ стає сліпим, глухим, німим,
коли приходить непорозуміння,
і кожна спроба спілкуватись з ним
лише доводить, що слова – лушпиння.

І будь-які поняття і слова
втрачають силу і втрачають волю.
Ця думка не моя і не нова,
та на мою вона впливає долю.

А ще й коли стосунки розрива
холодна відстань, вічна і безжальна,
шануєш дотик, що творить дива:
лиш дотик – доказ, що любов – реальність...


Рецензии