***

Синен кырда онытам кайгыларны
Синен белэн онытам бар доньямны
Синен белэн булэм шатлыгымны
Котэм тагын ...котэм тын -
алышынны....

Синен белэн уйлар эллэ кая аша
Синен белэн колэм мин хэм елмаям
Син генэ булсан иде хэр мизгелне
Тэненнен жылысын тоеп туя алмам ...

Сагындыра ... Белэсенме ничек?!
Инде синсез сусагандай булам...
Хэр конемне тик сина багышлар идем ..
Эгэр дэ син шуны анласан....


Рецензии