I ти мiй хрест. I я твiй хрест
Нестимемо... І так вже й буде.
Хрести на собі носять люди –
Говерла то чи Еверест.
А скільки їх на схилах гір
лишилось – не дійшли, замерзли,
на віки вічнії завмерли
в полоні льодяних зневір.
Хтось кинув хрест – не зміг нести.
А ми – збережемо, ми – разом.
Для всіх, хто йде, – дороговказом –
всміхатимемось з-під хрестів...
Свидетельство о публикации №117022606316
Инна Гаврилова 26.02.2017 19:23 Заявить о нарушении
http://www.stihi.ru/2017/02/27/5584
Инна Гаврилова 27.02.2017 13:28 Заявить о нарушении