Дай виплакатися спочатку

Дай виплакатися спочатку,
А потім вже роби, що хочеш –
Цілуй нестримно все жіноче,
Чи ніжно, тихо, мов дівчатко.

Дай виплакати все минуле –
Біду нездалої любові,
Чужі бажання нездорові,
Які з тобою вже забула.

А потім – будуть інші сльози.
А потім – будуть сльози щастя.
А зараз мушу розпрощатись –
В сльозах – жінки без сліз не в змозі...


Рецензии