ПЪРО БА!!!

ПЪРО ЩА АЙ!!!...  ЧЕЛО ВЕКЪ!!!...              (АЙ)

   -  Ии... ПЪРО ОС ТИ Ии!!!... -

БЕ ЕЗ!!!... ПЪРО ЩЕ ЕНИ Ии Яя!!!...

   -  НЕ Ее!!!... БУ Уу ДЕ Ее ТЪ!!!...

   -  ПУ Уу ТИ Ии!!!(Яя ГА Аа)... -         

ПО ИС КЪ!!!...                (ЩА)

   -  ЕН ЕР ГИЮ(РО)!!!...                (РО)

   -  ПЪРИ БА АВ ЛЯ Яя Ее ТЪ!!!... -

Ии...  ПО КО Йй!!!...                (ПЪ)

   -  НА Аа СЪ!!!... ТУ Уу!!!... ПА Аа Ее ТЪ!!! -                (ПА АС)

   -  ПА АС!!!... ПА Аа СЪ!!!... -

   -  ПЪРО БА!!!... ПЪРО ОО!!!... БА Аа!!!... -

      БА

          


Рецензии