Зимонько-зима

Блосніжко,-зимонько, зима,
Снігом білим вкрила всі поля.
Простирадлом сивим всі дома,
Та ніжно так накрилася земля.

А мороз на вікнах малював,
Все: сніжинки, дерево та птахів
Бурю вітер знову принесе,
Дерево гайдає, в шибку б"є.

Полем сніжним зайчик пробігав,
На риллі поживу знов шукав.
А ставок льодок зачарував:
Гладь погладив, до весни скував.

Вся земля завмерла, спочиває,
Та на теплу весну знов чекає.


Рецензии