перший поц лунок
Полум’я очей
Найсолодший трунок
Серце так пече
Погляд полум’яний
Солов’їний спів
Прийде час жаданий
І без зайвих слів.
Кохання перше, наче злива
Чи як травневий перший грім
І кожна жіночка щаслива
Щаслива вибором своїм
Не можна розумом збагнути
Приходить щастя звідкіля
З цієї стежки не звернути
Воно гукає нас здаля.
Як зберегти своє кохання.
Цей Божий дар на все життя
І подолати всі вагання
З любов’ю йти у майбуття.
Багато нас спокус чекає.
Зрадлива слава як вогонь.
Та серце віддане кохає
На світі тільки одного.
Свидетельство о публикации №117022408878