Ти можеш раз на мiсяць приjжджати

Ти можеш раз на місяць приїжджати.
Як схочеш. В будь-який зручний момент.
І вислів, що боїшся заважати,
Не згадуй, бо розсваримося вщент.

А можеш приїжджати раз на тиждень.
Я також буду радий кожну мить.
Перестраждаю. Дочекаюсь. Вижду.
Той тиждень – гірше місяця болить.

А вирішиш – то й двічі. Буду радий,
Як скажеш раптом: «Я – в дорозі, жди...»
Я витерплю... Але, як хочеш правди, –
Чекаю, що приїдеш назавжди...


Рецензии