Гимн огородника
Ёсць усё - не памятуеш маці .
Падлічы - няма нічога !
Ёсць жыццё - не памятуеш бацьку ,
У труну вядзе дарога .
Запалае неба край ,
Гэта свет выратавання -
Нараджаецца узыход ,
Бацька , Маці і Нашчадкі -
Разам божая мы сіла ,
Разам божы мы народ.
Продкі чуюць ,
Дзеткi бачаць -
Нас вядзе адна дарога ,
Бо няма нам існавання ,
Як любоў і перамога .
Зыйдзе бруд - калосіць ніва ,
Памяць чуе - зрок уперад ,
Разам божыя мы сілы ,
Разам божы мы народ ,
А таму заўжды і вечна
Наш багаты агарод .
Свидетельство о публикации №117022401495