***

Сагынмадым дисэн ышанмамын.
Сагындым дисэндэ доррес тугел.
Мин бит хаман сине аннамадым.
Тыныч яшэу эллэ насыйп тугел.

Куп парлар картайгач кавышалар.
Бэлки сою бардыр эле аларда.
Кай вакыт минеке югалгандыр.
Чашып яраткан кебек-арада

Куптян кипкэн куз яшлэре сыгыла.
Гомер козендэ тагын янгыр.
Ярсуланган кунел яралана.
Эллэ кояш чыкмастай буген.

Йорэгемне озгэли уйлар.
Кара уйлар куз яшне сыгып.
Якты кояш нуры-узды туйлар.
Гомеркэем калды тутыгып.

P/S:  Кем чанасына утырсан, шунын жырын жырларсын.


Рецензии
Салам, Фанис. Уйландырды шигерен. Яштан сакланмаган сююне эзлап табып булми икан.Картайгач та пар табу бик жинель эшь тугель, табылсада, сюю диган нарса юк дип уйлыйм. бер берена таянычкына дип уйлим. Исан сау бул. Нурзиля.

Нурзиля Ахметова 1   26.02.2017 12:27     Заявить о нарушении