Ватандин руш!

Вун нин руш я,цуьк хьтин?
Чан дидедин лагьана.
Вун нин руш я,нуькl хьтин?
Бубани гьакl рахана.

Бубадин руш,-лагьайла,
Дидедизни къвезва шел.
Дидедин руш,-лагьайла,
Бубадизни къвезва хъел.

Хайи Ватандин я руш!
Дидедиз шел атанач.
Бубадизни хьана хуш,
Са кlусни хъел атанач.


Рецензии