Тъ Ру уУ Съ!!!

ТъРу уУ Съ!!!...

   -  НЕ Ее!!!...  ТО ОТ!!!...

   -  КЬТО!!!...  ДЪРО ЖИ Ии ТЪ!!!... -

Аа...  ТО ОТ!!!...

   -  Уу...  КО ГО ОО!!!...

   -  РО ОД  Ии  НЫ Ыы!!!... НЕ ЕТ!!!... -

   -  КЪТО... СЪ МЕ ЕР ТИ!!!... Бо иИ Тъ Ся яЯ!!!...

   -  Бе  Жи ит!!!... Бе жи иИ Тъ!!!...

   -  Жи дъ... иИ... Жи иИ Дъ!!!...

   -  Ии уУ Ды ыЫ!!!... -

      ЫЫ 


Рецензии