Я - тiнь твоя. Маленька. Просто тiнь
Не хочу говорити, шепотіти,
А просто хочу бути і любити.
І там замру, куди мене не кинь.
Хтось заганьбить, засудить: що не так
Я мала би поводитись, як жінка.
У кожної, скажу, – своя стежинка.
Я – тінь-любов, а хтось – тінь-пустота...
Отак і буду за тобою йти,
Отак і бігти за тобою буду.
Ти можеш, де захочеш, бути, всюди –
Мою присутність не відчуєш ти...
Бо я – лише маленька тінь твоя –
Та частка, що не шкодить у дорозі...
І, як відчуєш, що іти не в змозі,
А хтось підтримав, – знай: то – тінь... То – я...
Свидетельство о публикации №117022108069
Алёна Ткаченко Крым 21.01.2020 21:24 Заявить о нарушении
Миклош Форма 25.01.2020 22:56 Заявить о нарушении