Карие глаза -невесолому...

 В моїм житті,- то перші карі очі,
 І лагідні,і бажані такі,
 І ті жовтневі,прохолодні очі,
 Я знаю,-будуть снитися мені!
     Все просто було,все так просто,
     З тобою поряд,-легко на душі:
     Зустріла твої ясні,карі очі,
     І жити знову захотілося мені!
 Та знаю,що розлука зовсім поряд,
 Ми завтра :розійдемось,-назавжди,
 Я не забуду твій останній погляд,
 Лише печаль ,прошу,-не залиши...
     Я добре знаю,- не мене кохаєш,
     І не від мене ,- сина маєш ти,
     Та вірю,інколи,-ти все ж мене  згадаєш,
     Я ж пам'ятатиму тебе :ЗАВЖДИ!


Рецензии