Красива

Дивлюся на тебе,
Яка ти красива!
Все маєш для себе
Тому і щаслива.

Та й ще чоловіка,
Який не бідненький,
Хоча і базіка
І зростом маленький

Тебе ж, молодицю,
Кохає щоденно,
Ласкає мов кицю
Й говорить буденно

Купуй що захочеш,
Так скаже не кожний,
Ти ж тихо регочеш,
Мужик твій заможний.

Ти вже господиня
Над цим чоловіком,
Красива гординя
Й молодша за віком.

Краса сліпить очі
Мужчинам потрібним,
Є навіть охочі
Зробитись подібним.
20.02.17.


Рецензии