Угода

                Угоди з Росією не варті й паперу,
                на якому написані.
                Отто фон Бісмарк

Гуде від обстрілів земля,
Радбез неспішний та розважний...
І бреше пес кривоприсяжний
зарозумілого Кремля.      

Режим припинення вогню,
та все лише – пусті заяви.         
Паяц розігрує виставу,
аби підсунути свиню.
               
Коли не варта взагалі
угода й аркуша паперу,
чи має сенс ламати пера,
щоб стати знов на ті ж граблі?


Рецензии