ЧIал квадармир!
Чи дидейрин баядрин ван,
Халкь паталди шем хьиз канвай
Далагь,Забит,Саядрин ван.
ЧIал несилар галкIурзавай
Мягькем пунар, сигъ авсият.
Чал дамахар алкIурзавай
Гуьмбет хьайи меденият.
ЧIал тарих я, чIал - чи сенгер,
Къайи аваз Кьулан вацIун,
Девирралди акур женгер,
Хайи халкьдин руьгьдин кьатIун.
ЧIал- булахдин саф стIалар,
РикIерай физ авахьзавай.
ЧIал са рагъ я, цIурдай тIалар,
Нур чукIуриз алахъзавай.
Квахьда халкьни-чIал квадармир,
Дидедин чIал абур я чи!
ЧIал Ватан я - какадармир,
ЧIал - чаз къалхан, гапур я чи!
20.02.2017г.
Свидетельство о публикации №117022111267