це ти

Думаєш ти один у світі,
де розчаровані мертві діти,
схожі на листя, на сни і квіти.
Думаєш ти один?
Думаєш я одна на сторіччя,
думаєш про тонкі передпліччя,
про риси прості непростого обличчя
Думаєш я одна?
Думаєш  хто ці люди, люди?
Думаєш вони всюди,всюди.
Інші не прийдуть,
Інакше не буде.
Будемо тільки ми.


Рецензии