бузкова пов нь

Подаруй мені повінь бузкову,
Поцілунок мені подаруй
І у ніч цю духмяну, казкову
Поведи – лиш, прошу, не жартуй!
Тепла ніч нас гостинно приймає.
Навесні все навкруг ожива.
Ніч, як матінка, нас обіймає,
Чую я твої ніжні слова.

На побачення вийду до тебе –
Знав би ти, як потрібен мені!
Я звертаюсь з проханням до неба,
Щоб продовжило дивні ці дні.
Щоб продовжило місячні ночі,
Щоб бузок та калина цвіли,
Щоб твої зачаровані очі
Завжди поряд зі мною були!

Подаруй мені спокій і ласку,
Бо я серце тобі віддала.
Поведи мене в церкву, мов казку,
Де доволі нам буде тепла!
Я кохання у Бога благаю,
А на тебе сьогодні молюсь.
Повернутись з бузкового раю
Я на землю без тебе боюсь.


Рецензии