Минае зустрич

Минає зустріч теплим днем,
І сяють очі без тривоги...
І щастя нас не промине:
Є човен - є круті пороги.

А річку  часу не проси -
Відчуй, яка навколо тиша...
І сонце в крапельках роси,
І ліс оголений світліша.

А по весні веселий джміль
Залюблює яскраву квітку,
Тримає у обіймах хміль,
Сусідку - лагідну берізку ...


Рецензии
Весною повіяло)), гарні рядки!

Елена Каминская7   19.02.2017 21:38     Заявить о нарушении
Дякую, Олено!Скоро весна!!!
З повагою, ВІталій.

Виталий Меланич   26.02.2017 12:32   Заявить о нарушении