не дають стар ти

Не дають мені старіти
Сцена та концерти
Не сваріться мої діти
Ніколи і вмерти
З бур’янами поборюся
На городі вранці
А під вечір чепурюся
Побіжу на танці.

На городі і на полі
Не сумую зроду
Попрошу у Бога долі
Старості на шкоду
Наношу діжу водиці
Подою корову
Побіжу на вечорниці
До парубків знову.

Не сварися мій дідусю
Що співаю часто
Я до ранку повернуся
Бо ти моє щастя
Я артистка не народні
Співачка з народу
Не оголена не можна
Але маю вроду


Рецензии