ЗЪ НА Аа НИ Яя!!!

ЗЪ НА Аа НИ Яя!!!...

ЗЪ НА Аа КИ Ии!!!...

ЗЪ НА Аа МЯ Яя!!!...

   -  РО ОД СЪ ТЪВЕ ЕН НЫЕ!!!...  СЪЛОВА!!!.. -

Аа...  СО ДЕ ЕР ЖА АТ!!!...

   -  ВЪ - СЕБЕ Ее!!!...

   -  ЗЪВЕ НО ОО!!!... -                (ЗВЕНО - ЗЪ ВЕ НО ОО)

БЕ ЕЗ - ЗЕ МЪ ЛИ Ии!!!...

   -  НИ КУ ДА!!!... - НИ Ии - КУ Уу - ДА Аа!!!... -


      ДА

      P.S

      Аа -  НАЧАЛА(А)  ВЪ ТЕБЕ(а)

      ДА -  НАЧАЛА(А) ДО ОМ(Д)- ЗЕМЪЛЯ

      Уу -  ПЪРИ БЪЛИЖЕ НИ Ее (ПЪРОЦЕ ЕС СЪ)

      КУ -  ПЪРИ БЪЛИЖЕ НИЕ(У) КО ОН ЦЕНЪТЪРА ТА(К)

      Ии -  НИТИ(И)  ВЪ  ТЕБЕ(и)

      НИ -  ВЪРЕМЯ 

      Яя -  ИС КЪРА(Я)  ВЪ  ТЕБЕ(я)

      КИ -  СЪ ТЕ НА

      МЯ -  МЫ ЫС ЛЕ  ФО ОР МА

      НА -  ДА ВА АТЬ

      ЗЪ -  ЗЕ ЕМ ЛЯ(З)  ВЪ  ПЪРО ЦЕ ЕС СЕ(Ъ)


Рецензии