Пустiть в свое серце кохання
Світанок похмурий і зламану скрипку...
Нехай заспівають рапсодію разом,
І кинуть на рану мелодії дрібку!
Маленьке ягнятко щебече на стрісі,
В лелечім гнізді йому добре стрибалось...
А десь там за обрієм в темному лісі,
Вже сталося все, що довіку жадалось.
29/03/2013
Свидетельство о публикации №117021912288