Литературная страничка

  ...Так, це перемога Ющенка над владою і її ставлеником Януковичем. Так, це перемога команди Ющенка над командою Кучми, Януковича, Медведчука і командою Путіна в Україні. Але це ще більшою мірою перемога всіх тих, хто прийшов на Майдан Незалежності в столиці України й на десятки - а чи й сотні - інших майданів. Це перемога української надії і віри над цинізмом та брутальністю влади, над безвір'ям і скигленням.

  Ющенко повертає нам почуття національної повноцінності...

                М. Слабошпицький, "Літ. Україна", 13.1

  Наша сучасна революція - не має кінця. Обнадійлива, сповнена віри в творчі наслідки вільної праці, вона веде нас у століття й тисячоліття!

                М. Наєнко, "ЛУ", 27.1

  Помаранчева революція саме й показала, що народ не міг більше терпіти владу, яка втратила своє моральне обличчя.

  П. р. - це протест проти панування в Україні людини посереднього рівня здібностей. Уособленням її стали Л. Кучма та В. Янукович.

-

  Не допоможе ніяка фарба; починається в Україні ера, що позбавила її насамперед внутрішньої неволі і має один-єдиний колір - свобода!

  17 березня: "Мета П. Р. [майже] ніби досягнута..."

  Що є влада нова? Яку ідеологію вона пропонує, які цінності сповідує - не на трибунах, а на дії? ...

  Рогоза Н. Г.
  Материалы по морфологии дых. системы породы овец казахский архаромеринос.

  Резюме на казахском языке.

  Вклад северного крестьянства в мат. и дух. культ. и его значение в реш. проблем агроПК неч. зоны РСФСР.

  Що, якби голову людську митець до кінської шиї
  Взявся приладити, і пір'ям строкатим
                оздобив цю суміш
  Членів, назбираних всюди, що женщини
                тіло прекрасне
  Риби огидним хвостом кінчалося знизу, -
  Як ви, побачивши це, од сміху утримались,
                друзі?

                Наука поезії

  2005-2006.


Рецензии