Котикове частування
готується хазяйка
Напекла уже млинців,
є ікра й сметанка.
Аж і кіт не забарився,
він на ганку сів та вмився.
Потім Мурчик вскочив в хату
і давай вже святкувати.
Їв сметану і млинці,так сподобалось...
Та це не довгим було частування,
віника одержав зрання.
Свидетельство о публикации №117021910083