Дердияр

Ин дердияр, я сад Аллагь!
Куьтях тежер гуж яни лагь?
Авахьзавай булахдин яд,
Таквар вили, дерт яни лагь?

Я тахьайт1а, куьз я ин агь?
Чанда авай къирмиш ян(и) лагь?
Билбил рахар чуьл такварла,
Рик1е ак1ай къван яни лагь?

Амукьзавай руьгьда чи, гагь,
Ам манийрин ван яни лагь?
Дагъларин кьил мурк1ади кьур,
Чандин уфул, т1ал яни лагь?


Рецензии