Ти за мною не плач. Що б не сталось...

Ти за мною не плач. Що б не сталось зі мною – не плач.
Від сльози на землі не зросте навіть квітка маленька.
Може, навіть знайдеш в собі сили всміхнутись тихенько.
Ми ж з тобою щасливі були – озирнись і побач.

Озирнись на минуле, де радісні ми кожну мить.
Ти побачиш ту радість, як очі сльоза не затьмарить.
Ми з тобою уміли побачити сонце крізь хмари.
Краще серце від пам'яті доброї хай затремтить.

Ти завжди усміхалась так щиро, що я шаленів
І від щастя тебе цілував – просто в очі дівочі.
То для чого їм плакати, ні, не заплач, я не хочу.
Краще радісну пам'ять собі подаруй. І мені...


Рецензии
Я тобi дарував небо , зiрки i сонце
Вik тобою наповнив, i випiв крапки до дна
Краще радiстi був, твii захмаренii очами образ
Ти моя магiстрал , я завжди твii мотор с дню до сна....

Алена Шевченко   22.02.2017 00:46     Заявить о нарушении
Дякую Вам за ширість

Миклош Форма   23.02.2017 05:11   Заявить о нарушении