На мове
і мені багато не треба
щоб щаслива ти була
щоб сонце яскраве гріло
я ж простий російський ваня
пишу тут тобі рядки
на твоєму рідною мовою
ти прости що вони не в порядку
я ж бачу в тобі теплоту
красу ніжність і ласку
щоб не любити свою маете
одягаю зелену каску
Свидетельство о публикации №117021705911