Зи рик1
Вири гана кьисметди заз аламаз.
Сабур гузва чагъиндавай баладиз,
Амма рик1и гуьзетзава аламат.
Амма рик1ел, къенивилихъ ц1игел тир,
Хер ийизма патай фейи гуьлледи,
Мерд гуьзелвал, инсанвилин эвел тир,
Т1илид къван хьиз, руг ийирла гьилледи.
Гьелек жезва ам къаб алай гафарин
Гьар дувулда сирлу бине ачухиз,
Михьи къуш хьиз, дугъри къуш хьиз цаварин,
Гьазур я ам ачух капал ацукьиз.
Белки жумарт ва хаталу дуьнья и
Аквазват1а заз цуькведин вилерай?
Белки за твар незват1а ви гъилелай?
Белки гьеле зун ханвачт1а дидеди?
Свидетельство о публикации №117021705489