Я зраджую
Брехню нанизую в намисто,
Відлунюють слова в вухах,
Звучать прощально,наче пісня.
Вже не приходиш уві сні
І косу не плетеш дівочу,
Я забуваю дотик твій ,
Я забуваю - хоч не хочу.
Вже не кажу тобі: - Ти мій!
Втрачаю почуття любові,
Втікаєш ти із моїх мрій ,
Як слід з піску - разом з тобою!
17.02.17
Свидетельство о публикации №117021704994
С теплом. Нина
Нина Боженина 22.02.2017 13:34 Заявить о нарушении