У нашiм свiтi

У нашім світі крадіїв,
Де кожен кожного би з’їв
Заради зиску й панування
Даремні добрі сподівання.

Що не краде уже крадій,
Що він товариш добрий твій,
Що врешті буде в нас порядок
Без викрутасів та загадок.

Бо крадії при владі в нас,
Згуртовані у вищий клас,
А решта ми для них холопи
Для рабської на них роботи.

Нас можна увесь час дурить,
На виборах усіх купить.
Щоб вічно нами керувати
Й щораз успішно грабувати.

У нашім світі безнадій
Ти не сиди, а хутко дій,
Не продавай свій голос друже.
Хай краще чесним він послуже.
16.02.17.


Рецензии