Просто Старая Баба! укр

Просто -- Стара Баба!!!
Що би мав був, про себе написати Андрійко, якби мав совість.

І чого, я стара баба?
Сам не знаю, хоч не вір..!
Хоч вродився чоловіком.
Але зовсім інший звір…)

Коли був малий я хлопчик,
Просто дурнем називали.
Та й великий, не змудрів я!, --
Мама з татом й не гадали…

Але я, як дурень справжній,
Люблю сіяти плітки…
Всім на кожного набрехать,
Чвари ставить, як сітки..!

Ну і всі дійшли до думки,
Що я, -- просто Стара Баба!,
Бо убить мене, не можна,
Хоч дивись, яка нахаба!

Заміж видати затяжко,
Тим більш, з виду --  чоловік?!,
Хоч з великої натяжки,
Бо пробабив цілий вік..!

І до того ж, -- Дуже Брудний,
В туалет ходить не вмію…)
Мерзну з всякої натуги,
Тільки в плітках «руки грію».

І таку брудну бабиську,
Навіть чортик не схотів!
В роті чорно: повно гімен,
Від брехні, аж тяжко впрів..!

І коли, така стара, я,
Що аж сиплеться пісок..?,
Старим треба помагати,
Дай цукерку, хліб і сок..!

І не бить старої баби,
Бо брехлива, я вродилась..,
Краще дайте більше жерти,
Щоб  вночі вам не наснилась..!

А я баба, стара баба
І насниться дуже вмію..!
Уві сні вас буду гризти,
А в житті лишень дурію…

Біла Троянда-Таня Маслій
(16.20)5.02.2017.


Рецензии