Сторiнки життя

Своє життя на білий аркуш
Спочатку фарбами малюєм
Охайним прописом у зошит
Майбутнє радістно будуєм.

Кохання перше полохливе
Віршами сховане в щоденник
Та пишемо про щось важливе
Про теплі зустрічі родинні.

Ставимо поспішно крапку
В пориві розпачу та горя,
А згодом змінюємо думку
Та вже інакша стала доля...

Без помилок прожити складно
Життя складається з довіри
Виправити всі рядочки можна
І написати - Виправленням вірю...


Рецензии