Не треба

Просто послухай, я хочу сказати
Про те, чого я дізналась тепер
Не треба коханим болю завдавати
Це ложка дьогтю, в бочку, де мед.

У серці неси кохання, надію,
Які тільки біди не будуть в житті
Аби потім ваші нездійснені мрії
Не стали вугіллям на пам'ять тобі.

Будьте лояльніше, будьте добріше
Пірнайте у море кохання свого
Та наодинці будьте сміліше
Гаряче цілуйте вустами його.

В житті збирайте лише кращії квіти.
Злитись не треба, бо кругла земля
Не зможете просто почуття відпустити
Без болю, та крику... не змогла так і я.

Щоб не стати дівчиною з розбитим серцем,
Щоб не стати його останнім дзвінком,
Не треба чинити життя своє з перцем.
Не треба робити з цього синдром.

Ти почула усе, що я хотіла сказати.
Про те, чого я дізналась тепер.
Що не треба коханим болю завдавати
Бо це ложка дбогтю в бочку, де мед.

2013


Рецензии