Украина

Україна моя Україна,
Як ти манішь очі мої!
Як ти манішь мене,
Як ти манішь,
Але я не розумію чому?
За твої квіти духмяні,
За твої тополі, поля
Ти мене так солодко п'янішь
Своїм ароматом!
Україна - ідеальна країна,
Для моєї праці, життя!
Хочя на сьогодняшню годину
У неї важкі часи.
Але вона все подолає,
Як пересягала завжди
Всі перешкоди.
І засяє вона, як та зірка
В часі і просторі,
Як зазвичай!


Рецензии