Стоjть у хатi пiдозрiла тиша, або Моя нiч
А ще – сідає. І лягає. Поруч.
А місяць в небі набагато вище,
Ніж зазвичай. Чому він втік угору?
В цю ніч я всіх підозрюю у змові.
Всі – проти. Навіть сон ховає очі.
Весь світ мовчить. Ні слова, ні півслова...
Підозрюються всі цієї ночі.
Ніхто не хоче щось зашепотіти.
І я не дочекаюся розмови.
Збирає підозріла тиша мито
За те, що ніч – без слів і без любові...
Свидетельство о публикации №117021601565