Спiваночка до масницi масленица

Гей, смачного ж Вам – млинці, молодці!
Гей, оманливая  масниця!
На млинцях гуртом катаймо, шлях у маслиці,
А масна ж веде до посту  тa ще й дражниця:
ПРИСПІВ:
- Я медова, сирна я, оглашенна я,
Закружляю, зацілую та й прощенна я!

За сім тижнів знов збираємось,
Наїмось та й сповідаємось.
А тепер як розгуляється,
Аж широкий Світ хитається!
ПРИСПІВ…


Рецензии