***
Лап вижеваз къванва жив.
Къайи гьава - аяз квай.
Саврух авач гудай къив,
Къекъвез хуш я,- жакьракьдай.
Аршда авай ракъини гур
Чимивал я жизви хьиз.
Чил, живед ц1верек1ди кьур,
Рек1врек1 гузвай гуьзгуь хьиз..
Верхин тарар, кул – кусни,
Живед парталд – купада,
Тафават авач к1усни, -
Кавалра хьиз аквада.
Чими,чич1и к1урт1ари…
Инсанар хуп1 серес кьаз,
Кеспидикни кьарайдик
Квазва чпин дерди акваз.
Ангье, хъуьт1уьн юрдарин,
Яргъал тир п1ип1 – бужагърай,
Акваз жеда хуьрерни,
Гьахьна секин къужахра.
Къерех тирвал мезрейрин,
Къекъвез, къачуз нефес - ял.
Мугьман яз жув кьибледин,
Гьиссни тийиз хъуьт1уьн «т1ал».
Кьат1уз хъуьт1уьн акунар…
Лугьузва за, ашкар яз,
Бул жив авай, аяз квай,
Урусатда кьуьд пайгар я.
п. Челно-Вершина
Свидетельство о публикации №117021511157