Приветствие...

Привітання
політичних  діячів
переговорів у Мінську
11-12. 02. 15р.

Вітаєм  Меркель  і  Олланда!
Невже прокинулась в них правда?
Збудилася  людська в них совість,
Та політичний глузд, свідомість?

Зібрались в Мінську президенти,
Щоб  припинить  експерименти
Військових  дій. З  доброї  волі.
В війні вже жертв людських доволі!

Повага, честь  і  гімн  Олланду!
Підтримав  політичну правду!
Сміливо  виступив  Олланд,
Як  дійсних  прав, свобод гарант!

Повага, вдячність фрау  Меркель!
До  неї  віра щоб  не  меркла!
Вела  важкі  переговори,
Щоб  знять  ворожості  забори!

Наш гімн – за стриманість Обамі –
Нейтральний погляд в нашій драмі.
Підтримав  шлях  переговорів,
Не підписав  поставки  зброї!

У Порошенко стан складніший:
Чекають  всі, що  він  підпише?
Підтримать мир, шаги довіри?
Як  в  Києві  зустрінуть звіри?

Зробив за всіх найбільше Путін!
Вказав до миру вірний путь він!
Світ  опинився ж на розпутті…
Тож  вигукнем: «Живе хай Путін!»

І  Лукашенко  поважаєм!
Він – доброзичливий  хазяїн!
Прийом  був гідним – тож подяка
Йому  і  всім  присутнім  вдячність!

А що ж республіки  народні?
Чи їх спитали думку – згодні?
Ми натерпілись  вже  в народі,
Тож поступились дещо в згоді…

                12-15.02. 15р.


Рецензии