масляна
По землі іде,
У містах і селах,
Сонце молоде,
Вже яскраво сяє,
Потекло зі стріх,
Хай народ гуляє,
Випити не гріх.
Пісню веселеньку,
Заспіваймо знов,
Не сваріться неньку,
Що прийшла любов.
Масляна млинцями,
Знов порадуй нас,
З нами молодцями,
Веселитись час.
Гурт козацька слобода
Завітав у гості,
З нами горе не біда,
Не маємо злості.
Свидетельство о публикации №117021409634