Танька та Володька
Танька помогала.
Ледве вщент не посварились,
речі всі зібрали,
у дворі мов магазин,
є і транспорт і бензин.
Танька варить самогон,
вже продали аж бідон,
є закуска "суші з сала",
бізнес процвіта.
Немало заробили вони грошей,
та кінчається хороше,
участковий нагодився,
цим їх бізнес закінчився.
До серіалу "Танька і Володька.
14.02.2017 р.
Свидетельство о публикации №117021408741