Валюша, з Днем Народження!
А ще здоров'я і удачі ми тобі бажаємо!
Лиш на відмінно зичим вчитись ми тобі!
Юність безтурботною хай буде і збувається усе,що побажаєш ти собі!
Шануй батьків завжди і Бога ти не забувай,
А щастя хай жарптицею до тебе прилетить,а ти його спіймай!
Свидетельство о публикации №117021400752