Живем - удвох? Нехай покаже час
наскільки наші почуття глибокі...
Коли удвох – вже не поодинокі.
Утворим ціле з двох окремих нас.
Важливо все, коли живем удвох:
і – жити, і – удвох... Ці – два – поняття.
Удвох – це і любити, і кохати.
А жити – все, од квітів – до зірок.
Живемо – вдвох?.. Мов юні: "я" плюс "ти" –
по чорному асфальту крейда біла
накреслила два слова, мов вітрила,
під котрими пливемо з пустоти...
Свидетельство о публикации №117021308979