Дидедин к1енивал

Зин уьмуьрда пара хьанай
К1енивилер дуьньедин.
Виридалай гужлуди тир
К1енивал зин дидедин.

Гъил къачуз зин тахсиррилай
Мад тарифар ийидай.
За ,ч1ур авур гьар са к1валах
Фад гъилелай хъийидай.

Зун паталди ц1узни фидай
Цизни ,авай леэнар.
Гьич садани ганач диде
Заз,вуна кьван теменар.

Пашман хьайла зун гуьгуьлар
Секинариз жедай вун.
Заз милаим хъвер къалуриз
Рик1ин къене шедай вун.

Муьгуьббатдин ц1ай зайиф тир.

К1енивилин вилик ви.
Зин дидедин к1енивили
Руьгь кутурд я рик1ик зи.


Рецензии