СЪ ПА АС АЛ!!!

ЁК!!!...

   -  ПАТЪ РО ОО НЫ Ыы!!!...  - Ёё КЪ!!!...

   -  ПЕТЬКА - ТА Аа КЪ!!!... -  ПЪРО КЪРИ ЧА Аа ЛЪ!!!... -

НО!!!...  ЖИ Ии ЗЪ НЬ!!!... 

   -  ПЪРО ДОЛЪ ЖА АЛ Аа СЬ!!!... -

   -  ЕЁ Ёё!!!(Ё)...  КО ОН ЦЕНЪТЪРА АТ!!!(К)...            (ЁК)

   -  СЪ ПА АС АЛ!!!... -

      АЛ

      P.S

      ТА -  ГЪРЯДУ ЩЕЕ

      ЛА -  СЕМЯ

      АЛ -  ДО ПОЛЪ НЕНИ Е !ЛА! - ПО ОО ЛЕ

      АС -  ЧЕЛОВЕКЪ АС - ДО ПОЛЪ НЕНИЕ !СА!

      ПА -  НАЧАЛА(А) ПОКОЙ(П) - ОТ ЕЦ

      СЪ -  СЪВЯЗЬ

      АТ -  ДО ПОЛЪ НЕНИЕ !ТА!

      ЦЕНЪ ТЪРА -  СЪВЕТЪ(РА) ТЪВЁРЪ ДО(ТЪ)    СЪВЕТЪЛЫХЪ ДУШЬ(НЪ) ЦЕЛЬ(ЦЕ)

      ОН - СЪВЕТЪЛЫХЪ ДУШЬ(Н)  ЛУЧЕНИЕ(О) 

      КО -  ЛУЧЕНИЕ(О) !КА! -  КА КО

      

   

      

      


Рецензии