Поламав ногу

Послизнувся він і впав,
Поламавши ногу,
Дві години він благав
Про меддопомогу.

Оминав його народ,
Не робив нічого,
У морозний день пригод
Було не до нього.

Кров’ю фарбував він сніг
І втрачав свідомість,
Обікрасти його зміг
Бандюга натомість.

У Черкасах мабуть є
Десь чутливі люди,
Та беруться за своє
Поліцейські всюди.

Швидка поміч відвезла
Його у лікарню,
Поміч вчасною була,
Яку ждав не марно.

Де ж суспільства співчуття
До страждань людини ?
Може там чуже буття
Більшості до спини.
10.02.17.


Рецензии