черемха
Ой черемха біла, біла,
Нащо врода, ця п’янка,
Серце милого розбила,
Обдурила козака.
Я не знаю, що й робити?
На душі пече вогонь,
Бо не можу розлюбити
І пробачити його.
Чи не знав, що з бузиною,
Що пізніше зацвіте,
Він зустрінеться зі мною,
Нове щастя проросте.
Може, я його пробачу,
До серденька пригорну,
Не дарма щоночі плачу,
Щоб любив лише одну.
Відцвіла черемха біла,
Я у травні зацвіла,
Та для хлопця стала мила,
Де любов, а де хула,
Бо мої духмяні квіти,
А люблю не жартома,
Сумувати, чи радіти,
Я не знаю, ще й сама.
Свидетельство о публикации №117021105563
"Сердце милого разбила,
Обдурила казака"-
Я ж тебя обманула,
Я ж тебя подвела,
Я ж тебя молодого
С ума-разума свела - так поется в песне.
Здоровья и счастливой тебе любви!!
"Черемуха" - (451-500)- 09.01.2014.
С теплом! Анна.
Анна Шодик 11.04.2017 20:56 Заявить о нарушении