КО ОР ЕНЬ!!!

КО ОР ЕНЬ!!!...

   -   Ээ ТО!!!... -  ОБ РА АЗ!!!...                (ЕНЬ)

   -   СИ Ии ЛЫ Ыы!!!...                (ОР)

   -   КО ОН - ЦЕНЪТЪРА АТ!!!...                (КО)

ЕС ЛИ Ии  - ПО ЧУ Уу Яя ЛЪ!!!...

   -   КО ОР - НИ Ии!!!... -

ВЪРЕМЯ - Ии иИ -                (НИ Ии)

   -   СИ Ии ЛУ Уу!!!...                (ОР)

   -   ДА АС ТЪ!!!...-               

Ии иИ - КО ОН - ТА АК ТЪ!!!...              (КО)

   -  АКТЪ!!!... -

       ТЪ

       P.S

       ТА -  ГЪРЯДУ ЩЕЕ

       АТ -  СЪРЕДА !ТА! -  ДО ПОЛЪ НЕ НИЕ !ТА!

       КА -  ДУША

       АК -  АУРА -  ДО ПО ОЛ НЕ НИЕ !КА!
 
       ТЪ -  ТЪВЁРЪ ДО

       АС -  ДО ПОЛЪ НЕ НИЕ !СА!

       ДА -  НАЧАЛА(А)  ДОМЪ(Д)

       СА -  НАЧАЛА(А)  СЪВЯЗЬ(С) -  ПЪРО СЪ ТЪРАНЪСЪ ТЪВО


Рецензии